over ons

SINDS 2009 UW BETROUWBARE PARTNER

ALTIJD PERSOONLIJK CONTACT

P-S-L Sound & Light is een veelzijdig verhuurbedrijf van licht, geluid, videoapparatuur en rigging. Wij leveren een groot assortiment apparatuur uit voorraad. Door te werken met A-merken als: D&B Audio Technik, EAW, Martin Lightning, CLF Lightning, MA Lightning, Shure, Sennheiser, Prolyte en nog veel meer! Zo zorgt P-S-L samen met ons vakkundig personeel dat jouw event staat!

HOE HET BEGON!

Op 14 jarige leeftijd begon het te kriebelen. Licht geluid dj’s en muziek. Waar in het begin de focus was op het regelen van muziek werd later steeds meer naar de techniek gekeken. Van de slaapkamer naar de schuur en van de schuur naar de eerste loods. De bandjes werden proffesioneler, de projecten steeds groter.

In 2009 na de opleiding evenementen techniek mbo4 op het media college werd het bedrijf P-s-l licht en geluid opgericht. 
Na 2x verhuist te zijn en het wagenpark steeds verder uitgebreider wordt is het tijd voor nieuwe stappen. Nu 15 jaar later zijn we met 4 man personeel klaar voor de toekomst. We hopen dat we uw project
aan ons toekomstige portfolio mogen toevoegen.

Wij zijn er klaar voor!

Eigenaar

Pieter ratten

Planning

LARS DIEKEMA

ONS VERHAAL

Over de jaren

^

2009

ONTSTAAN

Ontstaan/oprichting van P-S-L

^

2011

EERSTE VERHUIZING

Verhuizen naar het eerste pand

^

2019

TIEN JARIG BESTAAN

Verhuist naar Aambeeld 11

^

Tot heden

Klaar voor het volgende seizoen.

ONS WERK

BEKIJK ONS PORTFOLIO

 

Chat openen
1
Welkom bij P-S-L, Wat kan ik voor u betekenen?