OVER ONS

P-S-L Sound & Light is een veelzijdig verhuurbedrijf van licht, geluid, videoapparatuur en rigging. Wij leveren een groot assortiment apparatuur uit voorraad. Door te werken met A-merken als: D&B, EAW, Martin, CLF, Shure, Sennheiser, Prolyte en nog veel meer zorgt P-S-L dat jou event staat!

SINDS 2009

Professioneel in
dit vak

24

Uur service & snelle levering

ALTIJD

Persoonlijk contact

over p-s-l

Het in 2009 opgerichte P-S-L door eigenaar Pieter Ratten is in de afgelopen jaren flink gegroeid tot uw betrouwbare partner voor al uw evenementen. 

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit marktleidende merken, dit in combinatie van de kennis en kunde van onze mensen maken dat P-S-L een dynamisch en professioneel bedrijf is voor al uw AV-producten.

P-S-L is een totaalpartner met het leveren van licht, geluid, video en rigging. Hierbij kunnen wij meedenken van begin tot einde.

HOE HET BEGON!

Op 14 jarige leeftijd begon het te kriebelen. Licht geluid dj’s en muziek. Waar in het begin de focus was op het regelen van muziek werd later steeds meer naar de techniek gekeken. Van de slaapkamer naar de schuur en van de schuur naar de eerste loods. De bandjes werden proffesioneler, de projecten steeds groter.

In 2009 na de opleiding evenementen techniek mbo4 op het media college werd het bedrijf P-s-l licht en geluid opgericht. 
Na 2x verhuist te zijn en het wagenpark steeds verder uitgebreider wordt is het tijd voor nieuwe stappen. Nu 15 jaar later zijn we met 4 man personeel klaar voor de toekomst. We hopen dat we uw project
aan ons toekomstige portfolio mogen toevoegen.

Wij zijn er klaar voor!

Eigenaar

Pieter ratten

Planning

LARS DIEKEMA

ONS VERHAAL

Over de jaren

^

2009

ONTSTAAN

Ontstaan/oprichting van P-S-L

^

2011

EERSTE VERHUIZING

Verhuizen naar het eerste pand

^

2019

TIEN JARIG BESTAAN

Verhuist naar Aambeeld 11

^

Tot heden

Klaar voor het volgende seizoen.

ONS WERK

BEKIJK ONS PORTFOLIO

 

Chat openen
1
Welkom bij P-S-L, Wat kan ik voor u beteken?