pORTFOLIO  

Jazz Festival Enkhuizen

Elk jaar kijkt team p-s-l uit naar Jazz Enkhuizen, het is elk jaar weer een leuke uitdaging voor ons. Wij doen 6 Podia voorzien van licht en geluid in 3 dagen tijd. Hier zit veel voorbereiding en tijd in maar dat is juist een sterke kant van team p-s-l.

Keti Koti Festival

Bij het Keti Koti Festival Leveren wij licht & rigging voor 5 stages en mogen wij op 3 stages audio verzorgen. Dit allen in opdracht van Peak Audio
Koningsdag Purmerend

RONDOM WEEKEND MEDEMBLIK

Al een aantal jaar levert P-S-L voor het Rondom Weekend de complete techniek in de feesttent. Tijdens dit 3 daagse evenement zijn er verschillende shows in de tent van Muziekfestival met lokale bandjes tot Playbackshows.

 

De Goudenacht

Voor de goudenacht mogen wij elk jaar een aantal gebouwen uitlichten. Dit doen wij met onze Ip65 lampen het handige hieraan is dat het niet uit maakt of het hard waait of regent onze lampen kunnen daar tegen! 

Duo Games Wognum

European cup ju-jitsu duo games wognum

In 2018 en 2019 werden de European Cup Ju-Jitsu Duo Games gehouden in Wognum. P-S-L leverde voor beide edities de techniek. Dit bestond als het uitlichten van de zaal, en het versterken van de openingsact.

SAMCITY
OPENING

In november 2018 is in Hoorn Samcity geopend, hiervoor verzorgde P-S-L de timecode openingsshow.

Samcity Opening

Miranda mania

Miranda Mania is een evenement tegen melanoom kanker, hiervoor levert
P-S-L elk jaar de complete techniek inclusief timecode openingsshow. Zelf zijn wij erg blij hier deel van uit te mogen maken en zo ook ons steentje bijdragen.

 

Fluisterende molens

In Mei 2021 leverde wij voor het project Fluisterende Molens. Dit project bestond uit het uitlichten van 22 molens door geheel Noord-Holland. Hierbij maakte wij gebruikt van de CLF Ares en de CLF Yara. Dankzij deze IP65 lampen zijn ze opgewassen tegen elk soort weer. en kunnen ze in de regen buiten blijven staan.

Kwaku Festival

Al 2 jaar doet p-s-l in opdracht van Peak Audio het Kwaku Summer Festival. Op 3 stages leveren wij licht & rigging. Afgelopen jaar met als headliner Sister Sledge. Wij als team p-s-l zijn erg trots hier deel van uit te mogen maken. 

Op naar volgend jaar! 

Chat openen
1
Welkom bij P-S-L, Wat kan ik voor u betekenen?